Luksus gaver blev designet med klasse, elegance og komfort i tankerne. Du behøver ikke at være millionær til at nyde luksus gaver.

De fleste mennesker antager, at luksus gaver kræver en stor finansiel investering. Ikke så. Luksus er virkelig i øjet af beskueren. For en person kunne en luksus gave bestå af nogle bade- og kropsplejeprodukter olier; for andre vil kun diamanter behage.

Tanken om forkælelse en person som et tegn på tilbedelse og respekt har eksisteret i århundreder. Tanken om at give gaver er blevet populariseret i hele historien. I det antikke Rom fik gaver at fejre det nye år. Disse første festlighederne dog indebærer ofte ikke, at give og modtage af luksus gaver. I romertiden var gaver såsom mad og grøntsager ikke ualmindelige. Alkohol kan også betragtes som en traditionel tilbyder, selvom spiritus er en populær valg selv i moderne samfund.

Juletid er universelt blevet dokumenteret som en lejlighed værdig gave deling, selvom traditionelt denne ferie blev fejret i absentia enhver gave at give. Snarere samlet folk sammen for at fejre og dele mad, drikke og godt selskab. I det moderne samfund er næsten enhver lejlighed en begivenhed værdig gave udveksling.

I victorianske tider blev jul gave at give meget populær. Der var et ubegrænset antal af populære gaveartikler deles blandt unge damer; disse omfattede bøger, blomster, bolcher, sølv, brev klip og te kopper. Cigar kuttere blev populære varer for mænd i denne periode.

At give gaver er også blevet et populært ‘spil’ i løbet af ferien. Spil som en White Elephant gave udveksling tillade al den spænding og god humor traditionelt forbindes med gave at give et ekstra aspekt af komedie. Hvid elefant udvekslinger er måske de polære modsatte af luksus gaver. I en hvid elefant Exchange udvekslinger en gruppe gaver, som kan være alt fra en dåseåbner til en brugt krukke med æblemos. Pointen er, at have nogle gaver der er værdifulde og der kan være værdsat i et spil indstilling, der alle forsøger at ende op med, mens alle andre deltager i en gal udveksling af ‘gag’ gaver. ‘Gag’ gave aspekt er ikke et krav men det kan bestemt udfylde et rum med masser af latter og god humor.

Luksus er blevet defineret som “noget, der behager sanserne”, det er vanskeligt at opnå, eller har en kvalitet af dyre sjældenhed. Dette kan oversætte dog til næsten hvad som helst. Chaucer beskrevet luksus som “vin og fuldskab.” Andre har beskrevet det som begær, Vellyst, uterlighed, tilfredsstillelse og endda overflod. Uanset hvordan du definerer luksus, er der grænseløs luksus gaver tilgængelige at behage sanserne, sjæl, sind og ånd. Af natur symboliserer denne type gave noget, ikke der nødvendigvis en nødvendighed, men noget, der naturligvis tilføjer nydelse, komfort og dikkedarer.