Synes du også, det er svært at finde det rette mobilabonnement? Med de mange muligheder der er, hvor de samme ydelser sælges med tilsyneladende små variationer, men med betydelige udslag i priserne? Så er der heldigvis hjælp at hente på iboom.dk.

Der er nok mange, der har oplevet, at det er svært at gennemskue, hvad hver enkelt abonnement kan tilbyde. Derfor findes der mange hjemmesider, hvor man kan sammenligne forskellige abonnementer og se, hvilket der passer bedst til ens egne ønsker og behov. Det kan være at man ser mange film på sin telefon, og derfor har brug for meget data. Eller det kan være, at man ofte ringer til udlandet, og har brug for at gøre det billigt. Det kan anskueliggøres i en sammenligning.

Svært gennemskuelige priser

Umiddelbart virker det nok meget ligetil at overskue, hvad et mobilabonnement koster – det står jo når man tilmelder sig det. Men de mange forskellige ydelser, der findes i og udover selve telefoni-abonnementet mudrer billedet. Det kan være, at et abonnement er meget billigt om måneden – fordi det er lavet til brugere, der ikke bruger deres telefon så meget – men så er det måske dyrt at ringe, og abonnementet ender med en højere månedlig pris end et abonnement, der umiddelbart ser dyrere ud. Et dyrere abonnement kan omvendt blive den bedste investering, hvis det for eksempel indeholder tilstrækkelig data, så der ikke skal tilkøbes ekstra. Eller hvis det tilbyder andre ydelser, der ikke nødvendigvis normalt indgår i et mobilabonnement, men er noget, du ville bruge alligevel.

Ekstra ydelser

Sådanne ydelser kunne for eksempel være musikstreaming. Mange streamer musik på deres telefoner, og lægger omkring hundrede kroner om måneden hos en af de store streamingtjenester. Er streaming derimod inkluderet i abonnementet, kan den totale pris af mobilabonnement og musik blive lavere, end hvis de to blev købt hver for sig.

En anden ydelse, der kan være værd at overveje for nogen, er hvordan telefonen kan bruges i udlandet. Hvis du eksempelvis ofte er ude at rejse, kan det være en stor fordel at have tilkøbt udlandsdata, så du kan gå på nettet, tjekke mails og så videre, uden at få en ubehageligt stor regning for dette. Eller hvis du ofte laver internationale opkald kan det være en fordel at have dette inkluderet, da det kan være dyrt at gøre med et almindeligt abonnement, der ikke er tiltænkt dette.